O nama

Projekti

Klub Trešnjevčana

Uključi se

O nama

​Dragi Trešnjevčani!!!!

Susjede i susjedi, prijateljice i prijatelji, Udruga cure puce s Trešnjevke je registrirana udruga. Ovo je mjesto na kojem susjedi, mame, tate, prijateljice, prijatelji, poznanice i poznanici iz kvarta mogu razmjenjivati iskustva, pomoć, dječju ili odjeću i obuću za odrasle, ideje, informacije, družiti se, pomagati jedni drugima i slično..

Bavit ćemo se kvartovskim problemima, organizirati tematska druženja, radionice, pomagati roditeljima i djeci, volonterskim radom, razmjenom dobara, usluga i informacija, ali ponajprije i najvažnije - humanitarnim radom.

Trudit ćemo se obavještavati vas o svemu za što mislimo da je vrijedno pažnje ili korisno.

Želimo napomenuti da na ovom mjestu nećemo raspravljati o politici, nećemo raditi razliku po vjeroispovjesti, financijskom statusu, titulama, spolu i rodu. U ovoj Udruzi svi će biti ravnopravni i jednaki!!!!

Nadam se da će nam se krug prijatelja Trešnjevke, interesa i djelatnosti širiti...Uključite prijatelje i prijateljice bez obzira na mikrolokaciju:)))


UŽIVAJTE!!!

Akcije u tijeku

!!!!!!POMOZIMO MARKU DA STANE NA SVOJE NOGE!!!!!!!!!

Dragi moji...pokrećemo veliku humanitarnu akciju za dvanaestogodišnjeg Marka iz Varaždina..pismo mame Dubravke pročitajte na stranici..
Pomoć prikupljamo na Markov račun 2360000-1323501750 u Zagrebačkoj banci
Za uplate s računa iz drugih banaka:
IBAN ili broj računa primatelja: HR8823600001000000013
MODEL: HR14
POZIV NA BROJ: 1323501750

 

Kontakt:

+385 98 467 011

Adresa: 

Kikićeva 11, 10 000 Zagreb

Humanitarna udruga

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now